Bedste espressomaskine – de 15 bedste espressomaskiner i test

Henrik Østergaard
Skrevet den 23. januar 2019 af Henrik Østergaard

Før i tiden har espressomaskiner været forbeholdt caféer og restauranter, men efterhånden er det blevet mere og mere normalt at have en espressomaskine i hjemmet. Derfor er der i dag også et væld af forskellige modeller at vælge mellem, og de kommer selvfølgelig i forskellige prisklasser og med mange forskellige funktioner.

I denne test kigger vi nærmere på nogle af de mange espressomaskiner, der findes på markedet. På den måde bliver du forhåbentlig bedre rustet til at finde den bedste espressomaskine til lige netop dine behov og præferencer.

Find den perfekte espressomaskine i denne test

Det er lidt af en videnskab at brygge den perfekte kop kaffe, og der er mange, der går rigtig meget op i kaffebrygningen. Kaffe er nemlig ikke blot kaffe. Der er en lang række forskellige specialkaffer at vælge mellem, og derudover kan du brygge din kaffe på mange forskellige måder. Hvilken metode du vælger, kommer i høj grad til at spille en rolle i forhold til, hvordan kaffen kommer til at smage. Generelt er en espressomaskine god, hvis man vil have en lille kop stærk kaffe, eller hvis man er interesseret i at kunne lave specialkaffer, hvor du sandsynligvis også skal bruge en mælkeskummer. Du kan naturligvis også lave en ganske almindelig kop sort kaffe på en espressomaskine, så den favner bredt.

I denne test kigger vi på nogle af de mange modeller, der er på markedet i dag, således at du kan finde den bedste espressomaskine. Der er både nogle meget avancerede og veludviklede modeller, som derfor også er i den dyrere ende af skalaen, og der er også nogle billigere af slagsen. Er du på udkig efter en billig espressomaskine, kan du altså også finde en sådan i denne test.

Du kan finde modeller med mange forskellige specifikationer, således at du kan få fingrene i den model, som passer allerbedst til dine krav og behov, hvad end du ønsker en espressomaskine med kværn, eller du vil have en maskine, der laver kaffe på formalede bønner. Fælles for dem alle er naturligvis, at de er nøje udvalgte og kommer fra anerkendte producenter. Du kan dermed forvente at få kvalitet, uanset hvilken af modellerne i denne test du måtte vælge at investere i.

Med en espressomaskine i hjemmet kan du lave god kaffe i dit eget køkken, og dermed kan du roligt invitere venner og familie forbi til en kop kaffe. Der er nemlig ikke meget, der er bedre end at vende verdenssituationen over en kop kaffe med dem, som man har kær.

Bedste billige espressomaskiner

Philips HD8821/01

Philips hd8821 01
Forhandler Totalpris Læs mere
2.499,00 Til butik »
2.529,00 Til butik »
2.633,00 Til butik »
2.699,00 Til butik »

Den første maskine i vores test er en lækker sag fra Philips. Den er i den billigere ende af skalaen, men er stadig god, og er du på udkig efter en billig espressomaskine, er dette altså et fornuftigt bud.

Espressomaskinen har en keramisk kværn, hvilket er med til at sikre, at du får det absolut bedste ud af dine kaffebønner hver eneste gang. Den keramiske kværn er med til at gøre, at du undgår overophedning af kaffebønnerne, hvilket ellers er et udbredt problem i forbindelse med kaffebrygning. Når bønnerne bliver overophedede, ødelægger man en del af deres smag, og derudover risikerer man også, at man ganske enkelt får en brændt smag i kaffen. Det undgår du heldigvis med denne espressomaskine fra Philips.

På denne model er der en klassisk mælkeskummer, som du helt sikkert kender det fra din yndlingscafé. Den er nem at betjene og giver perfekt mælkeskum hver eneste gang. Så er det lige pludselig ingen sag at lave en café latte derhjemme i køkkenet.

Uanset hvordan din favoritkaffe er, kan du nemt få den hver eneste dag med en espressomaskine som denne i hjemmet. Maskinen kan nemlig huske dine specifikke indstillinger, således at du med blot et enkelt tryk på en knap får kaffe, som lever op til dine præferencer.

Maskinen giver selv besked, når der er brug for afkalkning, og derudover rengøres den automatisk med vand, når du starter og stopper maskinen. Det er med til at sikre den gode kaffesmag dag efter dag, og det bidrager desuden til at forlænge din espressomaskines levetid.

Forhandler Totalpris Læs mere
2.499,00 Til butik »
2.529,00 Til butik »
2.633,00 Til butik »
2.699,00 Til butik »
Philips hd8821 01

Fordele ved Philips HD8821/01:

 • Keramisk kværn sikrer den gode smag.
 • Der er en klassisk mælkeskummer på maskinen.
 • Du har mulighed for at gemme kaffeindstillinger.

Specifikationer:

 • Bønnebeholder på op til 250 gram
 • 15 bar
 • 1,8 liters vandbeholder
 • 1850 watt
 • Rustfrit stål/ plastik
 • Indbygget kaffekværn.

DeLonghi EC685

Delonghi ec685
Forhandler Totalpris Læs mere
975,00 Til butik »
988,00 Til butik »
988,00 Til butik »
1.149,00 Til butik »
1.299,00 Til butik »

Den næste model i vores test har et lækkert og slankt design og måler således blot 15 centimeter i bredden. Designet er derudover i den stilrene og professionelle boldgade, og du får derfor en espressomaskine, som får dig til at tænke på professionelle baristaer.

Espressomaskinen har naturligvis en indbygget mælkeskummer, så du nemt og hurtigt kan lave dig en velsmagende mælkedrik derhjemme. Den har desuden indbygget kopvarmer, således at din kaffe har den perfekte temperatur, uanset om der er tale om en espresso, eller om du foretrækker en større mælkedrik, som ellers typisk hurtigt daler i temperatur. Er du til cappuccino, bliver du sandsynligvis glad for at høre, at der på netop denne espressomaskine er en indbygget cappuccinofunktion, som sørger for den perfekte kombination af damp, luft og mælk til din cappuccino.

Maskinen har en indbygget kaffekværn, således at du kan brygge din kaffe på friskmalede bønner, men du kan også vælge at bruge formalet kaffe i form af puder til din kaffebrygning. Der er dermed frit valg på alle hylder med denne sag, og det er derfor let som en leg at få din kaffe, som du gerne vil have den. Du styrer nemt espressomaskinen på det stilrene kontrolpanel, som består af en række forskellige knapper.

Når maskinen har brug for afkalkning, giver den dig selv besked, og det er med til at sikre dig en længere levetid på din espressomaskine.

Forhandler Totalpris Læs mere
975,00 Til butik »
988,00 Til butik »
988,00 Til butik »
1.149,00 Til butik »
1.299,00 Til butik »
Delonghi ec685

Fordele ved Delonghi EC685:

 • Professionel espressomaskine til hjemmet.
 • Indbygget cappuccinofunktion.
 • Mulighed for enten selv at kværne kaffe eller at bruge formalet kaffe.

Specifikationer:

 • 15 bar
 • Indbygget mælkeskummer
 • Automatisk slukkefunktion
 • Kalkindikator
 • 1,1 liter vandbeholder
 • 1300 watt
 • Indbygget kopvarmer.

Melitta Caffeo Solo

Melitta caffeo solo
Forhandler Totalpris Læs mere
1.799,00 Til butik »
1.846,00 Til butik »
1.876,00 Til butik »
1.879,00 Til butik »
2.149,00 Til butik »

Dette er en af de mindste espressomaskiner, der er på markedet. Vil du have en kompakt sag, som kan passe ind i et hvilket som helst køkken, er denne maskine et godt bud. Tilmed er den yderst effektiv, og på forhandlersiden wupti.com får den 4,7 ud af 5 stjerner. Der er altså tale om en meget populær maskine, som desuden ligger i den billige ende. Du får dermed en god og billig espressomaskine, hvis du vælger Melittas Caffeo Solo.

Maskinen bruger en helt særlig bryggemetode, hvilket er med til at sikre dig en helt igennem sublim kaffeoplevelse. I denne espressomaskine vædes kaffebønnerne nemlig, inden selve brygningen går i gang, og det er med til at gøre, at alle de gode aromastoffer kommer frem i kaffen. For at gøre det nemt for dig at få din kaffe, som du gerne vil have den, er det nemt og ligetil at vælge den ønskede temperatur og styrke på denne espressomaskine.

Som noget ganske særligt er der på denne model fra Melitta en såkaldt nul-watt-kontakt. Når du trykker på denne, afbrydes forbindelsen til strømmen, men dine personlige indstillinger gemmes. Det vil sige, at du kan sørge for, at maskinen ikke bruger unødig strøm. Du kan tilmed indstille maskinen til at aktivere dette mode efter et bestemt tidsrum.

Melitta er generelt kendte for deres høje kvalitet, og denne espressomaskine er naturligvis ingen undtagelse. Samtidig får du den til en god pris, og noget for pengene er noget af det, som forbrugerne fremhæver i deres anmeldelser.

Forhandler Totalpris Læs mere
1.799,00 Til butik »
1.846,00 Til butik »
1.876,00 Til butik »
1.879,00 Til butik »
2.149,00 Til butik »
Melitta caffeo solo

Fordele ved Melitta Caffeo Solo:

 • God til prisen.
 • Bønnerne vædes, inden brygningen påbegyndes.
 • Kompakt design i gode materialer.

Specifikationer:

 • 1,2 liter vandbeholder
 • 15 bar
 • Automatisk renseprogram
 • Nul-watt-funktion
 • Højdejusterbart kaffeudløb.

SMEG Espressomaskine

Smeg espressomaskine
Forhandler Totalpris Læs mere
2.090,00 Til butik »
2.999,00 Til butik »
3.199,95 Til butik »

Vil du gerne have en espressomaskine, som virkelig pynter i køkkenet? Så er det værd at kigge på denne fine model fra Smeg. Den er lavet i et smukt retrodesign, som vil tage sig godt ud i ethvert køkken. Den fås desuden i forskellige farver, således at du kan finde lige nøjagtig den model, der matcher din boligindretning og personlige stil.

Maskinen har en aftagelig vandtank på en liter, og derudover har den en aftagelig drypbakke. Denne kan du altså nemt fjerne fra maskinen og rengøre. Har maskinen brug for grundigere rengøring, giver den selv besked om, at der er brug for afkalkning. Det er med til at sikre, at maskinen holder i lang tid, og at den desuden brygger velsmagende og afbalanceret kaffe hver eneste gang.

Du kan på denne espressomaskine vælge at brygge enten én eller to kopper ad gangen, og du kan naturligvis også lave lækre mælkedrikke. Der er en indbygget mælkeskummer på denne model, så det bliver nemt at lave café latte og cappuccino derhjemme.

Flow Stop-funktionen på maskinen gør det muligt for dig at bestemme styrken på din kaffe. Har du brug for et ekstra kick en morgen, kan du altså nemt få det.

Espressomaskinen står fast på gummifødder, hvilket gør, at den ikke skrider på bordet. Derudover har den et ganske nemt og overskueligt kontrolpanel, så du nemt kan få din kaffe, som du gerne vil have den.

Forhandler Totalpris Læs mere
2.090,00 Til butik »
2.999,00 Til butik »
3.199,95 Til butik »
Smeg espressomaskine

Fordele ved SMEG Espressomaskine:

 • Smukt retrodesign i forskellige farver.
 • Mulighed for at brygge to kopper ad gangen.
 • Flow Stop-funktion, som sikrer dig den helt rigtige kaffestyrke.

Specifikationer:

 • Indbygget mælkeskummer
 • 15 bar
 • Vandbeholder på en liter

DeLonghi EC156

Delonghi ec156
Forhandler Totalpris Læs mere
824,00 Til butik »
824,00 Til butik »
987,00 Til butik »

Den næste maskine i vores test er også en model fra DeLonghi, som er anerkendt for at udvikle gode espresso- og kaffemaskiner til den kræsne kaffedrikker. Denne maskine har en indbygget mælkeskummer, som til perfektion blander mælk, luft og damp for at opnå den helt ideelle skum til en klassisk cappuccino. Er du til denne mælkedrik, er dette altså den helt rigtige maskine for dig, og det er tilmed en temmelig billig espressomaskine.

Espressomaskinen har en dobbelt termostat, som sikrer, at vandet altid har den helt perfekte temperatur til kaffebrygningen, hvad end du skal have en espresso eller en mælkedrik. Hvad end du vil have, kan du nemt få det ved at vælge kaffetype på knappen, der sidder på fronten af maskinen.

Denne maskine er ret kompakt, men alligevel er det muligt at brygge to kopper kaffe på én gang med denne sag fra DeLonghi. Maskinen har naturligvis en indbygget kopvarmer, så du kan være sikker på, at din kaffe altid har den helt rette temperatur. Dette er især en fordel, hvis du er til mælkedrikke, da disse ellers typisk hurtigt falder i temperatur både under og efter brygningen.

Espressomaskinen har automatisk slukkefunktion. Ni minutter efter du har brygget din kaffe, vil den således af sig selv slukke. Det er med til at gøre, at du ikke spilder unødige penge på strøm, og samtidig er det naturligvis godt rent miljømæssigt.

Forhandler Totalpris Læs mere
824,00 Til butik »
824,00 Til butik »
987,00 Til butik »
Delonghi ec156

Fordele ved Delonghi EC156:

 • God til prisen.
 • Dobbelt termostat for perfekt kaffe.
 • Automatisk slukkefunktion.

Specifikationer:

 • 1100 watt
 • 15 bar
 • Vandbeholder på en liter
 • Justerbar kaffestyrke
 • Indbygget kopvarmer.

Bedste mellemklasse espressomaskiner

Philips EP3550/00

Philips ep3550 00
Forhandler Totalpris Læs mere
3.420,00 Til butik »
3.420,00 Til butik »
3.699,00 Til butik »

Vores næste maskine i denne test er en model fra anerkendte Philips. Det er en espressomaskine, som i allerhøjeste grad giver dig mulighed for at tilpasse kaffen til lige netop dine præferencer. Det er en fuldautomatisk sag, som kan brygge seks forskellige typer kaffe, og du vælger blot med et enkelt tryk på en knap. Du kan således både vælge at servere dine gæster en klassisk espresso eller americano, men grundet den indbyggede mælkeskummer, kan du selvfølgelig også vælge at byde på en mælkedrik såsom en cappuccino.

Foruden du naturligvis selv vælger kaffetype, kan du også nemt indstille, hvor varm kaffen skal være, og derudover kan du også indstille kaffestyrken. Det vil sige, at du har mange forskellige muligheder for at tilpasse kaffen, så du tilfredsstiller dine smagsløg.

Espressomaskinen har en automatisk rensningsfunktion, og det betyder altså, at du altid er sikret en ren maskine. Det er med til at gøre, at kvaliteten på kaffen forbliver høj, da gamle kafferester faktisk kan være meget afgørende i forhold til det færdige resultat.

Philips disker op med keramisk kværn i selve maskinen. Det gør, at du kan få kaffe brygget på friskmalede bønner, og at maskinen har en keramisk kværn spiller desuden en positiv rolle i forhold til smagen. Det gør nemlig, at du undgår den brændte og bitre smag, man nogle gange kan opleve, når man drikker kaffe. Med denne type kværn får du altså det optimale ud af dine bønner hver eneste gang.

Forhandler Totalpris Læs mere
3.420,00 Til butik »
3.420,00 Til butik »
3.699,00 Til butik »
Philips ep3550 00

Fordele ved Philips EP3550/00:

 • Keramisk kværne giver optimal smag.
 • Mulighed for at brygge hele seks forskellige kaffetyper.
 • Automatisk rensningsfunktion.

Specifikationer:

 • Indbygget mælkeskummer
 • Indbygget kaffekværn
 • Bønnebeholder til 250 gram
 • Vandbeholder på 1,8 liter
 • Afkalkningsguide
 • Digitalt display.

Melitta Caffeo Passione OT

Melitta caffeo passione ot
Forhandler Totalpris Læs mere
3.463,00 Til butik »
4.175,00 Til butik »
4.349,00 Til butik »
4.495,00 Til butik »
4.999,00 Til butik »

Denne fuldautomatiske espressomaskine blev testvinder i Testfaktas test i 2018. Den kan tilberede hele ti forskellige kaffedrikke, og dermed kan du nemt flytte caféen hjem i stuen og imponere venner og familie. Den indbyggede mælkeskummer gør det muligt at tilberede mælkedrikke som cappuccino og latte macchiato, og derudover kan den selvfølgelig klare klassikere som espresso og lungo.

Maskinen har et særligt rengøringsprogram, som du kan starte manuelt eller vælge at køre automatisk efter hver eneste kop eller ved start af maskinen. Programmet sørger blandt andet for, at den indbyggede mælkeskummer bliver rengjort med varmt vand og damp. Derudover er der et kalkprogram, og maskinen giver naturligvis selv besked om, hvornår det er tid til at igangsætte dette. Ved at holde maskinen fri for kalk kan du have glæde af den i meget længere tid.

For at sikre den absolut bedste kaffeoplevelse er der i denne maskine den såkaldte Aromasafe-forsegling på bønnebeholderen. Denne særlige forsegling er med til at sikre, at bønnerne ikke mister hverken smag eller duft, inden de bliver brugt. Derudover sørger maskinen altid for at kværne den helt perfekte mængde kaffe og tømme kværnen for kaffe efter endt brygning. Det gør, at du altid nemt kan vælge, hvilken type kaffe du har allermest lyst til.

Skal der laves mere end en enkelt kop ad gangen, er der også mulighed for det. Du kan således sagtens brygge to kopper af din yndlingskaffe på én gang, og der er tilmed plads til høje glas under udløbet, hvis du for eksempel gerne vil servere din café latte i det helt rigtige glas.

Forhandler Totalpris Læs mere
3.463,00 Til butik »
4.175,00 Til butik »
4.349,00 Til butik »
4.495,00 Til butik »
4.999,00 Til butik »
Melitta caffeo passione ot

Fordele ved Melitta Caffeo Passione OT:

 • Den har automatisk rengørings- og afkalkningsprogram.
 • Den kan brygge hele ti forskellige kaffevarianter så let som ingenting.
 • Aromasafe-teknologien sørger for at få det bedste ud af hver eneste bønne.

Specifikationer:

 • Fuldautomatisk
 • Indbygget mælkeskummer
 • Bønnebeholder til 125 gram
 • Vandbeholder på 1,2 liter
 • 1450 watt
 • Automatisk slukkefunktion
 • Indbygget kaffekværn
 • Sort.

Siemens EQ3 TI213219RW

Siemens eq3 ti313219rw
Forhandler Totalpris Læs mere
3.399,00 Til butik »
3.499,00 Til butik »
3.899,00 Til butik »
3.999,00 Til butik »

Den næste espressomaskine i vores test er endnu en fuldautomatisk sag. Den kan ligeledes brygge et væld af forskellige typer kaffe takket være den indbyggede mælkeskummer. Grundet teknologien MilkPerfect er du tilmed garanteret fint og luftigt mælkeskum hver eneste gang. Uanset om du er nybegynder eller en habil barista, kan du diske op med lækre mælkedrikke så let som ingenting. Mælkeskummeren kan desuden nemt afmonteres og vaskes i opvaskemaskinen, så du er sikker på, at hygiejnen altid er helt i top.

SenseFlow-systemet sikrer, at du får det maksimale ud af dine kaffebønner. Det forholder sig nemlig sådan, at bryggetemperaturen har utrolig stor indflydelse på det færdige resultat, og derfor er det altafgørende, at vandet har den helt rigtige temperatur, når brygningen påbegyndes. Som tommelfingerregel skal espresso helst brygges ved en temperatur på 90-95 grader, og det bliver den naturligvis med denne espressomaskine fra Siemens.

Den automatiske strømfrakobling i maskinen gør, at du ikke bruger unødvendig energi på at have din espressomaskine tændt. Det er både en fordel i forhold til din elregning og i forhold til at gøre en forskel for miljøet. Du bestemmer selv, hvornår maskinen skal slå fra.

For at sikre hygiejnen altid er helt i top med denne espressomaskine, kan du nemt tage bryggeenheden ud og rengøre denne og det indre af maskinen. På den måde er du sikker på, at der ikke kommer gamle kafferester eller andre uønskede partikler i din kaffe, som kan forstyrre balancen og ødelægge smagen.

Forhandler Totalpris Læs mere
3.399,00 Til butik »
3.499,00 Til butik »
3.899,00 Til butik »
3.999,00 Til butik »
Siemens eq3 ti313219rw

Fordele ved Siemens EQ3 TI213219RW:

 • Alle ledninger i maskinen rengøres automatisk efter hver eneste brygning.
 • Automatisk rengørings- og afkalkningssystem for længere levetid.
 • SensoFlow-systemet sikrer perfekt udnyttelse af dine kaffebønner.

Specifikationer:

 • 15 bar
 • 1300 watt
 • Vandbeholder på 1,4 liter
 • Bønnebeholder til 250 gram
 • Indbygget mælkeskummer
 • Automatisk rengøringsprogram
 • Automatisk slukkefunktion
 • Kopvarmer.

DeLonghi ECAM 44.660

Delonghi ecam 44 660 b
Forhandler Totalpris Læs mere
4.625,00 Til butik »
4.639,00 Til butik »
4.894,00 Til butik »
4.994,00 Til butik »
4.994,00 Til butik »

Vi skal kigge nærmere på endnu en model fra DeLonghi i denne test. Denne model er endnu en fuldautomatisk sag, som kommer i et lækkert og funktionelt design. Den tager sig godt ud i ethvert køkken, og den oser af professionalisme.

I maskinen er der naturligvis et indbygget rengøringsprogram, som sikrer dig optimal hygiejne, hver eneste gang du bruger maskinen. Skal den have en grundigere rengøring, kan du nemt afmontere bryggeenheden og gøre denne samt indersiden af maskinen ren. Sørger du for at holde din kaffemaskine ren og kalkfri, holder den meget længere, og derfor kan det godt betale sig at prioritere rengøring af maskinen.

Du har selvfølgelig mulighed for at lave mange forskellige typer kaffe med denne sag, og du kan tilpasse den til lige netop dine præferencer. Det kan du blandt andet gøre ved at vælge kaffemængde, kaffestyrke samt serveringstemperatur. På den måde får du nemt din kaffe, som du bedst kan lide den. Er du til mælkedrikke, har du desuden mulighed for at indstille en ”Min Mælk”-funktion, som gør, at du får mælkeskummet, som du gerne vil have det. Derudover kan du naturligvis også vælge mellem flere forskellige forudindstillede varianter af mælkeskum.

Espressomaskinen har selvfølgelig en indbygget kaffekværn, således at du nemt kan male dine egne bønner ved brygningen, hvis du ønsker det. Du kan imidlertid også sagtens bruge formalede bønner i maskinen, så der er frit valg på alle hylder.

Forhandler Totalpris Læs mere
4.625,00 Til butik »
4.639,00 Til butik »
4.894,00 Til butik »
4.994,00 Til butik »
4.994,00 Til butik »
Delonghi ecam 44 660 b

Fordele ved Delonghi ECAM 44.660:

 • Der er mulighed for at tilpasse mælkeskum.
 • Du kan vælge mellem forskellige mængder, styrker og temperaturer på din kaffe.
 • Du kan lave to kopper af din yndlingskaffe på én gang.

Specifikationer:

 • 15 bar
 • Vandbeholder på 1,8 liter
 • Automatisk renseprogram
 • Fuldautomatisk
 • Indbygget mælkeskummer
 • Automatisk slukkefunktion
 • Kopvarmer.

Bugatti Diva

Bugatti diva
Forhandler Totalpris Læs mere
4.498,00 Til butik »

Når man hører Bugatti, tænker de fleste sandsynligvis på overdådige biler. Det italienske mærke står imidlertid bag den næste espressomaskine i vores test, og rent designmæssigt er det nemt at se, at de har hentet en del inspiration fra bilbranchen. Det er således en maskine, som skiller sig meget ud fra mængden af espressomaskiner, og vil du have en espressomaskine, som er noget ud over det sædvanlige, er denne Bugatti-sag et godt bud.

Ud over at have et sprødt design kan espressomaskinen naturligvis også lave velsmagende kaffe. Der er en indbygget klassisk mælkeskummer i denne model, og du kan derfor få lækker espresso og fløjlsbløde mælkedrikke. Steameren kan også bruges til at opvarme vand, hvis du har mere lyst til te end til kaffe. På grund af kopvarmeren på toppen af maskinen er du sikker på, at din kaffe altid har den helt perfekte temperatur, når den skal serveres.

Du har på denne maskine mulighed for at brygge to kopper kaffe på én gang, og bryggetiden er blot to minutter. Maskinen er semiautomatisk, hvilket vil sige, at du selv skal tampe din kaffe, inden brygningen kan påbegyndes. Du kan naturligvis også vælge den nemme løsning og i stedet bruge puder til brygningen.

På forsiden af espressomaskinen er der en termostat, som indikerer, hvornår maskinen er klar til henholdsvis kaffebrygning og steaming. Denne bidrager desuden til det unikke design.

Forhandler Totalpris Læs mere
4.498,00 Til butik »
Bugatti diva

Fordele ved Bugatti Diva:

 • Den skiller sig rent designmæssigt ud fra mængden.
 • Den indbyggede steamer kan bruges til mælkeskum og til kogning af vand.
 • Kopvarmeren på toppen af maskinen sikrer en perfekt serveringstemperatur.

Specifikationer:

 • Vandbeholder på 0,8 liter
 • Sort
 • 1050 watt
 • Indbygget kopvarmer
 • Indbygget steamer
 • 15 bar
 • Semiautomatisk.

Bedste luksus espressomaskiner

Sage BES980 The Oracle

Sage the oracle
Forhandler Totalpris Læs mere
0,03 Til butik »
16.999,00 Til butik »
16.999,00 Til butik »

Har du altid drømt om at have din egen barista derhjemme i køkkenet? Så får du det nu, for med The Oracle kunne du lige så godt have en barista til at lave din kaffe. Den brygger således formidabel kaffe, og vil du ikke gå ned på kvalitet, er dette derfor et godt valg, hvis du vil have den absolut bedste espressomaskine.

Maskinen har en lufttæt beholder til kaffebønner på toppen, og de løber ned i den indbyggede kværn. Kværnen kan male kaffen på intet mindre end 45 forskellige måder, og dermed er du sikker på, at du altid får kaffen, som du gerne vil have den. Hvor fint og hvor længe du vælger at kværne din kaffe, spiller nemlig en meget stor rolle i forhold til det færdige resultat.

Inden i maskinen finder du en dobbelt kedel, som resulterer i, at du får fantastisk kaffe hver eneste gang. Den ene kedel er en dedikeret espressokedel og den anden sørger for, at du hele tiden har mulighed for at benytte damp under kaffebrygningen. Grundet de to kedler kan du både brygge og steame på én gang, og det resulterer i et bedre slutresultat, da der ikke går dyrebare smagsnuancer tabt i bryggeprocessen. Derudover bidrager det selvfølgelig også til en kortere bryggetid.

På kontrolpanelet på fronten af maskinen kan du nemt vælge mellem et væld af forskellige indstillinger og kaffetyper. Her kan du desuden også tilpasse og gemme dine personlige indstillinger. Det gør det muligt for dig at få din kaffe, som du gerne vil have den.

Forhandler Totalpris Læs mere
0,03 Til butik »
16.999,00 Til butik »
16.999,00 Til butik »
Sage the oracle

Fordele ved Sage The Oracle:

 • Det dobbelte kedelsystem optimerer kaffebrygningen.
 • Du kan vælge mellem 45 forskellige indstillinger, når du skal kværne kaffe.
 • Det er en automatisk og manuel espressomaskine.

Specifikationer:

 • Tre varmelegemer
 • 15 bar
 • Automatisk slukkefunktion
 • Indbygget kaffekværn
 • Mulighed for at programmere vandhårdhed
 • Op til to kopper ad gangen
 • Kopvarmer
 • Vandbeholder på 2,5 liter
 • 2400 watt.

Siemens TI907201RW

Siemens ti907201rw
Forhandler Totalpris Læs mere
13.499,00 Til butik »

Denne fuldautomatiske espressomaskine fra Siemens er udviklet med henblik på at være støjsvag, og derfor er det den perfekte maskine til hjemmet. Så kan du uden kvaler lave dig en varm kop kaffe søndag morgen uden fare for at vække resten af huset, blot fordi du skal kværne kaffe.

De to bønnebeholdere på toppen af maskinen betyder, at du kan brygge mange kopper kaffe, før du igen skal påfylde bønner. Fra beholderne løber bønnerne ned i kværnen, som selv kan tilpasse den tid, det tager at kværne bønnerne, samt hvordan bønnerne skal kværnes. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget og hvor længe bønner bør kværnes, alt efter hvor meget olie de indeholder.

SensoFlow-systemet i maskinen gør, at den altid brygger ved den helt perfekte temperatur. Er vandet ikke varmt nok ved brygningen, vil du ikke få det optimale ud af dine bønner, men samtidig må vandet heller ikke være for varmt. Bliver vandet for varmt, vil du nemlig typisk få en brændt smag samt en ubehagelig bitter smag i kaffen. Maskinen sørger derfor for at brygge ved en temperatur på 90-95 grader.

For optimal hygiejne og smag hver eneste gang er der et automatisk rengøringsprogram i maskinen, som sørger for at rense både mælkeskummeren og alle delene i maskinen efter brug. Det sikrer, at du altid slipper for at få gamle kafferester eller gammelt vand i din kaffe. Får du det, kan det ødelægge smagsbalancen i kaffen.

Forhandler Totalpris Læs mere
13.499,00 Til butik »
Siemens ti907201rw

Fordele ved Siemens TI907201:

 • Det er muligt at brygge helt op til seks kopper kaffe ad gangen med kandefunktionen.
 • BaristaMode giver dig mulighed for at gå i dybden med dine kaffeindstillinger.
 • Maskinen er meget støjsvag i forhold til ydelsen.

Specifikationer:

 • Automatisk rengøringsprogram
 • Automatisk slukkefunktion
 • Mælkebeholder
 • Programmering af vandhårdhed
 • Steamer
 • Kopvarmer og koplys
 • Vandbeholder på 2,3 liter
 • 1500 watt
 • To indbyggede kaffekværne hver med plads til 235 gram bønner.

Jura E80

Jura e80
Forhandler Totalpris Læs mere
5.998,00 Til butik »

På denne maskine har du mulighed for at lave et væld af forskellige kaffetyper med blot et enkelt tryk. Der er naturligvis mulighed for at skumme og varme mælk med denne espressomaskine, og dermed kan du lave et væld af forskellige mælkedrikke ud over de klassiske drikke som espresso og lungo. Du kan selv tilpasse kaffeindstillingerne på maskinen, og det kan du tilmed gøre i den app, der er udviklet til maskinen.

I appen kan du således udvide og tilpasse kaffemulighederne på displayet, du kan vælge dine egne billeder til de forskellige kaffetyper, og du kan tidsindstille maskinen som ønsket.

For optimal hygiejne og levetid benyttes der rengøringsfiltre i maskinen. Espressomaskinen er selv i stand til at genkende filteret og vil automatisk give dig besked om, hvornår det er tid til at skifte filteret ud. Bliver det ikke skiftet, når tid er, vil maskinen give besked om, hvornår der er brug for afkalkning. Med denne espressomaskine er det altså virkelig nemt at holde hygiejnen helt i top.

Som noget helt særligt kan du i denne model nyde godt af P.E.P., som står for Pulse Extraction Process. Med denne bryggemetode bliver vandet pumpet gennem kaffen med små og hurtige pulseringer. Det betyder, at kaffen og vandet er i kontakt i længere tid, end det normalt er tilfældet, og det resulterer i en endnu mere intens espresso. Det sikrer desuden, at du altid får det optimale ud af dine bønner.

Forhandler Totalpris Læs mere
5.998,00 Til butik »
Jura e80

Fordele ved Jura E80:

 • Pulse Extraction Process sikrer en intens espresso-oplevelse.
 • Med den tilhørende app kan du tilpasse maskinen efter dine ønsker.
 • Rengøringsfilteret sikrer, at hygiejnen altid er helt i top.

Specifikationer:

 • Automatisk rengøring
 • Automatisk slukkefunktion
 • Indbygget kaffekværn
 • Op til to kopper pr. brygning
 • 15 bar
 • Vandbeholder på 1,9 liter
 • 1450 watt.

KitchenAid Artisan

Kitchenaid artisan
Forhandler Totalpris Læs mere
5.999,00 Til butik »
6.595,00 Til butik »
6.700,00 Til butik »
7.499,00 Til butik »

Denne maskine har et lækkert design, som man kender det fra KitchenAids produkter. Den fås tilmed i forskellige farver, så du kan finde den model, der passer allerbedst til dit køkken. Espressomaskinen er holdt i et retroinspireret design, som tager sig godt ud i ethvert køkken. At den samtidig kan brygge virkelig velsmagende kaffe, gør kun det hele endnu bedre.

Espressomaskinen har to separate kedler, og det er med til at sikre en sublim kaffeoplevelse. Det betyder nemlig, at du både kan brygge og steame på én gang, og dermed daler temperaturen på din kaffe ikke under brygningen. Samtidig er det naturligvis også med til at gøre, at det tager væsentligt kortere tid at brygge en mælkedrik, end det ellers typisk er tilfældet.

I maskinen er der plads til at opbevare op til seks espressokopper, som samtidig kan opvarmes, således at din kaffe bliver serveret ved den helt rette temperatur hver eneste gang. Det er altafgørende i forhold til at sikre den gode kaffeoplevelse, som du gerne vil give dine venner og din familie, når de er på besøg.

På espressomaskinen er der en professionel filterholder, som passer til forskellige indsatser. Det vil sige, at du både kan bruge formalet kaffe og puder i denne maskine. Puder er den nemme løsning, som giver et godt resultat hver gang. Til gengæld er der større mulighed for at udforske og prøve forskellige ting, hvis du vælger selv at male din kaffe. Hvad end du foretrækker, skal denne KitchenAid-maskine helt sikkert nok give dig glimrende kaffe dag efter dag.

Forhandler Totalpris Læs mere
5.999,00 Til butik »
6.595,00 Til butik »
6.700,00 Til butik »
7.499,00 Til butik »
Kitchenaid artisan

Fordele ved KitchenAid Artisan:

 • To separate kedler sikrer dig god kaffe i en fart.
 • Den er skabt i formstøbt metal og er derfor meget holdbar og slidstærk.
 • Du kan både bruge formalet kaffe og kaffepuder i maskinen.

Specifikationer:

 • Automatisk slukkefunktion
 • Indbygget kopvarmer
 • 1300 watt
 • Indbygget kopopbevaring
 • To kedler
 • Espresso- og damptrykmåler.

Sage BES875 The Barista Express

Sage bes875
Forhandler Totalpris Læs mere
0,03 Til butik »
5.999,00 Til butik »
5.999,00 Til butik »

Den sidste model i denne test er endnu en sag fra Sage. Det er en espressomaskine, der virkelig kan meget til prisen. Vil du flytte din yndlingscafé hjem til dig selv uden at blive ruineret, er dette altså et godt bud på en espressomaskine. Maskinen kan lave mange forskellige typer kaffe i en fart, og du kan dermed få din kaffe, som du gerne vil have den.

Ovenpå maskinen er der en bønnebeholder, som naturligvis er fuldkommen lufttæt. Det er den for at sikre, at bønnerne bevarer al deres saft og kraft, så du kan få den absolut bedste kaffeoplevelse. Fra beholderen føres bønnerne ned i kværnen, som har intet mindre end 18 forskellige indstillinger. Kaffekværnen sørger for en fuldkommen perfekt dosering af bønner til din kaffe.

Der er naturligvis kopvarmer i denne espressomaskine, således at din kaffe ikke falder i temperatur inden serveringen. Det er altafgørende i forhold til at kunne servere den perfekte kop kaffe, og især hvis du har med mælkedrikke at gøre, er det nødvendigt at opvarme din kop eller dit glas på forhånd. Det skyldes, at mælken hurtigt daler i temperatur, og dermed kan du risikere, at kaffen bliver for kold.

Noget ganske særligt og smart ved denne model er, at der er hjul på undersiden af den. Det gør det nemt at flytte den rundt i forbindelse med rengøring, og det kan for nogle være en meget stor fordel, da espressomaskiner ellers kan være tunge at flytte rundt på.

Forhandler Totalpris Læs mere
0,03 Til butik »
5.999,00 Til butik »
5.999,00 Til butik »
Sage bes875

Fordele ved Sage The Barista Express:

 • God til prisen.
 • Kværnen har 18 forskellige indstillinger.
 • Hjulene på maskinen gør det nemt at flytte den rundt.

Specifikationer:

 • Automatisk slukkefunktion
 • Indbygget kaffekværn
 • Bønnebeholder med plads til 250 gram bønner
 • Programmering af vandhårdhed
 • Steamer
 • Kopvarmer
 • 15 bar
 • Vandbeholder på to liter
 • 1850 watt.

Sådan vælger du den bedste espressomaskine

Som du kan se, er der et væld af forskellige espressomaskiner på markedet i dag. Det betyder naturligvis, at der er rig mulighed for at finde den helt rette maskine til ens behov, men det kan også være lidt af en jungle at finde rundt i. Vil du gerne finde den bedste espressomaskine til lige netop dine behov, er der nogle forskellige ting, du bør kigge efter. Nogle af dem går vi i dybden med nedenfor, og dermed bliver du forhåbentlig lidt bedre rustet til at vælge den helt rette espressomaskine til hjemmet. Så kan du nemt imponere dine gæster med velsmagende kaffe.

Hvad er dit budget?

Først og fremmest er det anbefalelsesværdigt at overveje, hvor mange penge du ønsker at bruge på din nye espressomaskine. Man kan ikke komme uden om, at en espressomaskine er væsentlig dyrere end eksempelvis en ganske almindelig filterkaffemaskine. Ikke desto mindre kan du sagtens finde espressomaskiner til fornuftige priser, og i denne test er der flere maskiner, der er gode i forhold til prisen. Er du en vaskeægte kaffeconnaisseur, kan du også finde overdådige espressomaskiner, som kan brygge fantastisk kaffe, og som kan indstilles på et hav af forskellige måder. De koster naturligvis noget mere, men til gengæld behøver du aldrig igen at tage på café for at få den helt perfekte kop kaffe. Der er altså noget for enhver pengepung i vores test af espressomaskiner.

Skal den være fuldautomatisk?

Der findes både fuldautomatiske espressomaskiner, semiautomatiske maskiner og manuelle modeller. Der er fordele og ulemper ved alle typer, men en fuldautomatisk maskine er selvfølgelig den mest tidsbesparende af slagsen. En fuldautomatisk maskine koster typisk noget mere i forhold til en manuel, men du kan stadig finde en nogenlunde billig espressomaskine, som også er fuldautomatisk.

Skal den have mælkeskummer?

Du kan naturligvis brygge en lækker espresso på din espressomaskine, men derudover kan du også lave et væld af kaffespecialiteter med en sådan maskine. Du kan blandt andet brygge forskellige mælkedrikke. Det kræver naturligvis, at der er en mælkeskummer på espressomaskinen, og det er der heldigvis på langt de fleste. Der kan imidlertid være forskel på, om det er en indbygget mælkeskummer med mælkebeholder, eller om det er en separat steamer, som du selv skummer mælken med. Er du primært til mælkedrikke, kan det være en fordel at vælge en espressomaskine, som selv kan skumme mælken og give dig din favoritdrik ved blot et enkelt tryk.

Hvor mange kopper kaffe skal den kunne brygge?

Som regel brygger man kun en enkelt kop kaffe ad gangen på en espressomaskine, men på mange af maskinerne i denne test kan du lave to kopper ad gangen. Faktisk er der også eksempler på espressomaskiner, der kan brygge en kande ad gangen. Hvor mange kopper kaffe du skal brygge, har stor indflydelse på, hvilken espressomaskine du bør vælge. Skal du blot brygge til dig selv og en veninde eller partner, vil det være tilstrækkeligt, at maskinen kan brygge to kopper ad gangen. Har du derimod ofte mange mennesker på besøg, er det muligvis værd at kigge nærmere på de modeller, der kan brygge en hel kander. Ellers kommer det hurtigt til at tage lang tid at brygge kaffe til alle.

Skal der være indbygget kværn?

Når du bruger en espressomaskine, kan du som regel enten bruge puder, formalet kaffe eller hele bønner. Det er yderst nemt og ligetil at benytte sig af puder til kaffebrygningen, men vil du have den absolut bedste smag, er det en fordel at vælge en model med en indbygget kaffekværn. Med en indbygget kværn i din maskine får du kaffe brygget på friskmalede bønner hver eneste gang, og det er der mange, der foretrækker. På en del modeller kan du tilmed vælge mellem et væld af forskellige indstillinger, så du til perfektion kan tilpasse kaffen til dine præferencer.

Hvad er dine ønsker til design?

Sidst, men ikke mindst, er der designmæssigt stor forskel på espressomaskiner. Derfor kan det også godt betale sig at overveje, hvordan du ønsker, at din espressomaskine skal se ud. Du kan både finde enkle og stilrene maskiner i sort og metal, men du kan også finde modeller i flere forskellige farver. Derudover er der naturligvis meget stor forskel på, hvor meget espressomaskiner fylder. Derfor er det også væsentligt at overveje, hvor meget plads din espressomaskine må optage i dit køkken. Generelt er der flere funktioner og mere ekstraudstyr på de større modeller, men til gengæld er små og fikse modeller nemmere at finde plads til i hjemmet.

Find den bedste espressomaskine

Der er mange forskellige ting, du bør overveje, hvis du skal investere i en espressomaskine. Kigger du på de ovennævnte punkter, vil du sandsynligvis have en god fornemmelse af, hvilken espressomaskine du bør vælge. Vil du have en billig espressomaskine, som samtidig yder godt, kan du gå efter dem, der har fået mærket ”God til prisen” i denne test. Vil du have den absolut bedste espressomaskine på markedet, kan du hurtigt komme til at betale en del for den, men til gengæld får du også en sublim kaffeoplevelse hjemme i din stue – dag efter dag.

Din espressomaskine skal passe til dine behov og præferencer, og derfor er det værd at overveje hvilke typer kaffe den skal kunne lave, samt hvor stor en mængde kaffe den skal kunne brygge ad gangen. Det er også fornuftigt at kigge på, hvor hurtigt maskinen brygger en kop kaffe, og om den har et indbygget rengøringsprogram. Vil du have en god kaffeoplevelse samt sikre dig, at din espressomaskine holder i lang tid, er det nemlig alfa og omega, at den bliver holdt ren – både indvendigt og udvendigt. Det sørger du nemt for, at den bliver, hvis du vælger en espressomaskine med automatisk rengøring og rensning.

Se mange flere espressomaskiner hos nedenstående forhandlere

Wupti logo
Skousen logo
Whiteaway logo
Kitchenone logo
Coop logo
Kitchentime logo
Espressomaskine
5 (100%) 2 votes